Doaku hari ini

"Ya Allah Ya Tuhanku....bukakanlah pintu rezekiku pada hari ini, begitu juga kedua ibu bapa ku,
dan semua kaum muslimin dan muslimat."

9/25/15

TESTIMONI

Sendiri punya testimoni....

Lama dah nak buat testimoni sendiri ni...ye la kan...dah lama amal shaklee...betul ke bagus n berkesan. Sibuk je cerita kebaikannya...bukti takde. HAH! Tengok la sendiri lepas ni. 
Sejujurnya saya ni jenis malas nak bergambar...jadinya tadi dok korek2 album lama dalam hard disc and handphone...jumpa la pic yang boleh nampak beza kulit dulu dan sekarang.
Bukan gambar edit ya....original ni. Nampak tak tu. Wah! Makin muda...kulit sekarang ni serius bagitau memang dah tak kusam. Jerawat pun segan nak timbul. Adalah sekali sekala timbul juga. Biasalah tu. Amboi! Puji kulit sendiri....lantakla kan..testimoni sendiri. Yang penting kulit makin sihat. 

Muka pun dah tak cengkung pasal memula dulu amal set tambah berat. Giler best set ni...mealshake+B complex+Vita Lea. Mula-mula ambil set ni tak konsisten sangat...disiplin takde. Hahaha...lepas perasan nampak makin cerah pula kulit muka...terus konsisten. Berat pun dah naik. Dulu nak cecah 40kg pun payah (ok...kurus sangat dah tu untuk tinggi saya)...bawah BMI. Sekarang dah maintain 46kg-47kg. Happy sangat. Ok...tutup cerita berat badan. Dah cerita kat entri sebelum-sebelum ni.




Saya ambil GLA Complex dulu untuk stabilkan hormon. Jerawat memang keluar je masa tu. Sampai la satu ketika saya perasan jerawat besar tak timbul lagi. Amal juga Alfalfa Complex untuk buang toksik supaya penyerapan nutrien akan lebih berkesan.

Sekarang ni amal B Complex+Vita C+Vita E secara konsisten. Nampak tak di situ...saya pengamal tegar B Complex. Dah 3 tahun amal tu. Kesihatan pun bertambah baik. Kurang demam. Bila batuk dan selesema tak ada dah ambil masa lama nak sembuh. Syukur sangat. Kesimpulannya, kena usaha dan ambil masa sikit. Tak ada suplemen yang hari ni telan terus nampak perubahan.

So if korang ada masalah jeragat, kulit kusam, tona tidak sekata, jerawat, bintik hitam dan putih...saya syor sangat-sangat korang ambil set ni. Bagi yang dah ambil macam-macam produk secara luaran tu....rawat dari dalam pula. Diri korang adalah tanggungjawab korang.


Berminat dengan set ni:
Whatsapp 0145762027
FB Page: Kedai Mylady
FB: Azlina Ina Linote
IG @lina_n_vita




2 comments:

  1. aih.. nang jauh bena juak rupa kulitnya na oo..hehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...auk...nang beza...rasa kulit pun xda kasar gik

      Delete